понеділок, 5 серпня 2019 р.

Майстер – клас “Eкспериментальна робота вчителя фізики, заснована на мотиваційній базі для усвідомленого сприйняття учнем знань”


Відповідно до сучасних умов розвитку суспільства підготовку активних, мислячих особистостей, здатних не лише орієнтуватися і пристосовуватися до нових умов, але й змінювати їх, пізнавати оточуючий світ та впливати на нього, вчитель фізики Десятниченко Марія Степанівна здійснює шляхом поєднання теорії з практикою – експериментальною діяльністю. Окрім традиційних форм, вона впроваджує нові технології навчання, виховання та розвитку особистості за власною методикою – дослідження для досягнення оптимальних результатів. Пошук того, що може здивувати учня, примусити його замислитись, займає значне місце в її підготовці до уроків.

Марія Степанівна разом із своїм асистентом Вікторією Леонідівною Денисенко презентували Майстер – клас Eкспериментальна робота вчителя фізики, заснована на мотиваційній базі для усвідомленого сприйняття учнем знань”. Ми стали свідками сучасного майстерно представленого дійства – цікава теоретична основа, проведені доказові досліди про виштовхувальну силу, силу тяжіння, явище дифузії, властивостей води, тиску, фарб…

Цікавості і враженням не було кінця.


Захід супроводжувався змістовною авторською презентацією про використання дослідної та експериментальної роботи під час вивчення всіх предметів та написання науково-дослідних робіт.


Немає коментарів:

Дописати коментар