понеділок, 5 серпня 2019 р.

Методичний диспут «Сучасні форми організації освітньої діяльності здобувачів освіти, спрямовані на формування компетентної особистості. Урок учора, сьогодні, завтра»

Члени предметно-методичного циклу вчителів спортивного-естетичного напрямку під керівництвом свого керівника  Первія Олега Миколайовича завжди цікаво проводять свої засідання. Так на останньому засіданні змістовно провели  методичний диспут «Сучасні форми організації освітньої діяльності здобувачів освіти, спрямовані на формування компетентної особистості. Урок учора, сьогодні, завтра», на якому розглянули питання сучасних форм організації освітньої діяльності здобувачів освіти, що спрямовані на формування компетентної особистості. Кожен учитель мав змогу висловити власні думки та ідеї, поділитися з присутніми власними спостереженнями та переконаннями.
Під час ділової гри «Я роблю так…» педагоги демонстрували найефективніші форми і методи, які вони використовують у власній практиці по формуванню ключових компетенцій, що визначає НУШ.
На завершення пограли в руханку «Один за всіх і всі за одного», яка дала змогу оцінити значення кожного учасника команди  в організації групової форми роботи.    
Практичною частиною заходу було створення  і презентація Моделі випускника


Немає коментарів:

Дописати коментар