неділю, 18 серпня 2019 р.

Тиждень військово-патріотичного виховання в КЗО «Межівська ЗШ І-ІІІ ступенів №2» МСР»

Одна із найважливіших класичних місій школи є військово-патріотичне виховання її учнів. Вона покликана подолати протиріччя в усвідомленні та визначенні сучасних життєвих цінностей.
Тиждень військово-патріотичного виховання, який проходив у нашому закладі з 2 по 10 травня 2019 року під гаслом «Мужність та відвага крізь покоління», продовжив роботу по формуванню в учнів загальнолюдських компетентностей, любові до своєї Батьківщини, постійної готовності до її захисту, усвідомлення тенденції престижу військової служби.


Діти зібрали матеріал про військові події в роки Другої світової війни на території рідного селища, про випускників школи, які виконували інтернаціональний обов’язок в Афганістані, серед яких був Володимир Ярмош, та воїнів земляків, що загинули під час АТО.


У заходах гармонійно поєднувалися найкращі національні традиції народу України з почуттям громадянської гідності дитини.


        Жоден із них не обходився без інтегрованого використання патріотичної тематики шляхом впровадження інформаційних технологій, застосування накопиченого учнями теоретичного та пошукового матеріалу, виховання стійкого інтересу до історії нашої країни, дослідження, презентації фактів та подій минулого й сучасного.


Під час Тижня з учнями були проведені уроки пам’яті «Слава переможцям», години спілкування, виставка літератури «Подвиг народу, подвиг безсмертя», гра-квест “Як ми знаємо історію рідного краю в період 1939-1945 роки”, зустрічі-привітання ветеранів та дітей війни, мітинги та покладання квітів на братських могилах, перегляд відеороликів та фільмів про трагічні події Другої світової війни та сьогоднішніх на Сході.



Немає коментарів:

Дописати коментар