понеділок, 5 серпня 2019 р.

Семінар директорів у закладі

Школа – складний живий організм. Учень заходить до класу і не замислюється, скільки людей працюють для цього. Щодня творчі, фізичні, духовні енергії багатьох людей зливаються воєдино, щоб шкільне життя було цікавим. Нота кожного є складовою загальної мелодії. Тоді вона звучить… А диригентська паличка – в руках директора школи.
Важко переоцінити роль директора. Саме він комплектує команду, визначає домінанти діяльності, будує імідж своєї школи.
Директор – обличчя, візитна картка школи.
Сьогодні керівник навчального закладу – адміністратор, економіст, юрист, фахівець з кадрів. І, звичайно, психолог, соціолог, педагог.
Але, у першу чергу,  педагог. Людина творча, креативна, надзвичайно відповідальна.
19 грудня в стінах КЗО «Межівська ЗШ І-ІІІ ступенів №2» МСР» пройшов семінар саме для таких керівників Межівської територіальної громади. Цікаво та змістовно показали свої напрацювання в НУШ вчителі вищої кваліфікаційної категорії Скочко Л.В. та Первій Л.А. Учасники семінару мали змогу брати участь у вправі «Самопрезентація», у Воркшопі «НУШ – «За» та «Проти» та тесті «Наявність управлінського потенціалу».
Активну участь прийняли директори в благодійній акції «Привітай малечу». Зібрані іграшки та розвивальні ігри були передані до дитячого відділення лікарні.

Немає коментарів:

Дописати коментар