неділю, 18 серпня 2019 р.

Єдиний методичний день 25.04.2019 року


Єдиний методичний день «Особиста, соціальна та професіональна успішність суб’єктів освітнього процесу» пройшов у КЗО «Межівська ЗШ І-ІІІ ступенів №2» МСР» під девізом «Я роблю так…». Вчителі ознайомили присутніх колег із використанням освітніх технологій у практиці своєї роботи по реалізації завдань проблеми школи.
Як завжди, з особливим захопленням та ентузіазмом вчителі прийняли участь у практичних вправах та методичних іграх, запропонованих Первій Л.А. (ізотерапія та арт-терапія), Ковалевською О.Л. (мовні заморочки), Горбуновою Н.В. (підприємницький колективний проект «Казкове морозиво»), Зіненко А.О. (гра «Визнач слово»), Денисенко В.Л. («синтез думок»), Усаченко О,В. (гра «Історичні хрестики-нулики»), Плахотнік О.М. (криптограми).
Варіації найефективніших технологій були презентовані кожним вчителем. Звичайно, деякі з них вже давно застосовуються в практичній діяльності, а деякі ще знаходяться в стані апробації. Важливо те, що вони роблять навчання та виховання дітей радісним, захоплюючим і успішним.









Немає коментарів:

Дописати коментар