неділю, 12 квітня 2020 р.

Акція "16 днів проти насилля" і закладі


25 листопада в світі розпочинається міжнародна інформаційна кампанія “16 днів проти насильства”. Така кампанія проводиться щороку і триває з 25 листопада, Міжнародного дня боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок, до 10 грудня – міжнародного Дня прав людини.
Акція розпочалась конкурсом для учнів 1-4 класів «Наші долоньки проти насильства». Здобувачам освіти середньої та старшої школи було запропоновано ряд заходів: перегляд відеороликів з учнями 5 класу «Ми проти насилля»; конкурс малюнків «Світ без насилля» та заняття з елементами тренінгу «Ми проти насильства» з  учнями 6 класу; тренінг «Ми проти насилля» з учнями 7 класу; навчальний тренінг «Моя життєва позиція»  та виховна година «Дитина має право» з учнями 8 класу; анкетування на виявлення насильства в сім 'ї та школі учнів 6,9,10 класів; перегляд фільму «Небезпечна гра» з учнями 11 класу; випуск стінгазети «Світ без насильства»; тренінг по взаємодії в колективі для учнів, схильних до правопорушень «Ми одна команда». У Міжнародний день людей з обмеженими можливостями учні  долучилися до привітань «Дорогою добра».
Основними завдання акції “16 днів проти насильства” в закладі передбачали донесення до дитини розуміння того, що насилля є порушенням прав людини.









Немає коментарів:

Дописати коментар