вівторок, 25 грудня 2018 р.

Урочиста лінійка за підсумками навчального року


Щороку в кінці травня ми збираємося всією нашою шкільною сім’єю і обмінюємося своїми враженнями про те, хто чому навчився, де хто змагався, чи просто приймав участь і здобув перемогу.
Ось і 2017-2018 навчальний рік підходить до свого завершення. Як приємно усвідомлювати, що він був успішним для вчителів і учнів у плані розвитку творчих здібностей, естетичних смаків, мовлення і мислення; сприянні формуванню високоморальної особистості; вихованню інтересу до народних традицій, поваги до рідного слова.
Саме цьому і була присвячена урочиста лінійка 24 травня 2018 року, на якій проводилося нагородження дипломами, грамотами, сертифікатами переможців різноманітних Всеукраїнських ігор і конкурсів з багатьох навчальних предметів (історія, географія, зарубіжна література), а також творчих конкурсів і виставок: з початкового технічного моделювання серед школярів молодших класів, огляду-конкурсу художньої самодіяльності «Моє Придніпров’я», конкурсу творчості юних літераторів, художників «Собори наших душ», виставок-конкурсів з науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!» та декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтв «Знай і люби свій край». Не залишили осторонь і юних спортсменів-переможців змагань з футболу, волейболу, спартакіади «Старти надій».
Феєричним продовженням став творчий звіт гуртка німецької мови «Freundschaft» (керівник Шачаніна В.М.), в підготовці якого прийняли участь вчителі Яковенко Л.А., Даниленко В.О. та інші вчителі школи. Учасники мали змогу проявити всі свої знання з німецької мови  з використанням краєзнавчого матеріалу про Люксембург, які вони готували на презентацію країни на День Європи в Межовій. Ткаченко Едуард, Бойко Ярослав, Свистун Яна, Пивовар Катерина із захопленням розповідали про європейську країну, її народ та традиції. Шквалом аплодисментів супроводжувалося виконання учасниками пісня «Meine Mutter ist die beste» та запального народного люксембургського танцю.
В кінці лінійки учасники презентації європейської країни та спортивного забігу отримали солодощі від селищної ради Межівської об’єднаної територіальної громади, що стало для дітей приємним сюрпризом.
Такі заходи захоплюють дітей та заохочують до участі в нових конкурсах, виставках та цікавих заходах, організованих і нашою селищною радою Межівської ОТГ.

Немає коментарів:

Дописати коментар