вівторок, 25 грудня 2018 р.

Засідання ШПЦК вчителів суспільно-гуманітарного циклу 20.09.2018 року


Нова українська школа це школа, про яку мріяв у свій час В.О.Сухомлинський: школа, до якої приємно ходити учням, де прислухаються до їхньої думки, а вчителі навчають дітей критично мислити, не боятись висловлювати власну думку та бути відповідальними громадянами.
Настав час кожному вчителю задуматись, як побудувати свою діяльність, максимально задіяти власну педагогічну майстерність, щоб навчати та виховувати сучасних дітей по-новому. Саме тому на засіданні шкільної предметно-методичної комісії вчителів суспільно-гуманітарних наук була акцентована увага педагогів на особливості впливу педагогічної спадщини В.О.Сухомлинського на розвиток і становлення сучасної НУШ.
До 100-річчя від дня народження В.О.Сухомлинського для вчителів шкільної предметно методичної комісії суспільно-гуманітарного циклу був проведений педагогічний тренінг «Творча майстерність вчителя», метою якого була активізація творчого потенціалу кожного педагога, формування його професійного розвитку. Тільки педагог – майстер може по – справжньому пізнати дитину, що є однією із найважливіших порад В.О.Сухомлинського.


Немає коментарів:

Дописати коментар