вівторок, 25 грудня 2018 р.

Свято «Останнього дзвоника» 25.05.2018 року

Свято «Останнього дзвоника» для більшості учнів символізує прихід шкільних канікул. Діти так радіють цьому довгоочікуваному дню – три місяці ніякого суворого розпорядку дня, ранніх пробуджень, підручників і контрольних. На три довгих місяці можна забути про парти, уроки, зубріння. 
Але для деяких вихованців нашої школи закінчення шкільного року пов'язано не тільки з радістю, але й з побоюванням, легким смутком, а ще – з надіями. Це про тих, хто в цьому році закінчує школу. Для них останній дзвінок є відліком початку найбільшої зміни в житті. Вони начебто і не зовсім дорослі ще, але вже і не діти. Попереду ще море тривоги у вигляді випускних, вступних й життєвих випробувань. Та виступаючі на святі – секретар селищної ради Межівської об’єднаної територіальної громади Максімкіна Л.В., перша вчителька Чубара Н.Й., класний керівник Даниленко В.О. у своїх привітаннях та побажаннях висловили впевненість у тому, що мрії всіх випускників обов’язково збудуться.
Було помітно, що більшість із випускників все ще перебуває ніби поза тим, що відбувається, не вірячи, що зовсім скоро належить розставання зі школою, яка вже стала другою домівкою. Вони красиво, без зайвих хвилювань, говорять слова вдячності вчителям, працівникам школи, і дарують всім присутнім танець прощання.
Під час проходження випускниками кола пошани по майданчику, де виструнчились учні всієї школи, у багатьох із них щемить у грудях. Але яке це, відчуття, відомо тільки їм.
Свято «Останнього дзвоника» – це особливий день для всіх учнів, вчителів та батьків. Від цього дня чекають виправдання надій та сподівань, здійснення мрій. Таким було  це свято і у нашій школі.

Немає коментарів:

Дописати коментар