суботу, 28 березня 2020 р.

Профілактика дорожньо-транспортних пригод


У зв′язку зі збільшенням кількості автомашин і зростанням інтенсивності дорожнього руху в школі учасниками гуртка ЮІР проведено з учнями 5-7 класів практикум «Безпека на дорозі – безпека життя». Метою проведення даного заходу є поліпшення якості навчально-виховної роботи з дітьми з питань особистої безпеки. Учні мали можливість якомога більше дізнатися про правила дорожнього руху України, дію світлофорів, дорожні знаки, права та обов′язки пішоходів.



Бесіда на тему: «Увага! Діти на дорозі» з учнями 7 класу проводилась в ігровій формі, з цікавими вправами. Діти досить старанно виконували всі завдання, та показали свої знання з Правил дорожнього руху. Учні згадали та засвоїли що треба робити, для того щоб, зберегти життя та уникнути неприємних ситуацій на дорозі



Проведена гра-вікторина між учнями 5-6 класів «Твій друг-дорожній рух» метою якої було поглибити знання учнів про правила дорожнього руху, повторити основні правила пішоходів і автомобілістів. Вікторина прохожила під заслом : «На дорозі так правил багато, їх дотримуйся, друже, завжди! Якщо будеш ти їх шанувати, То й не трапиться лиха-біди!»






Немає коментарів:

Дописати коментар