неділю, 22 березня 2020 р.

Акція "Дихай на повну" (подаруй школі квітку)



        На порозі екологічної катастрофи суспільство прагне якнайшвидше відновити віковий досвід взаємовідносин людини і навколишнього світу. Ця проблема набула статусу глобальної, оскільки успішність її вирішення обумовлює життєві інтереси всього людства. Врятувати природу, а отже, і людство можуть лише докорінні зміни у системі цінностей, що існують у суспільстві.
Сьогодні виникла гостра необхідність у штучному підтриманні природних умов всього існування заради виживання цивілізації, оскільки посилення спустошення природи очевидне для всіх.
Важливою умовою розв’язання сучасних екологічних проблем є екологічна освіта й виховання молодого покоління, оскільки саме з дитячих років людина повинна сприймати себе як невід'ємну частину природи, бо в цей період життя формується світогляд, закладаються моральні цінності, моделюється культура поведінки особистості.
Тому, за для поліпшення мікроклімату нашого шкільного дому вчитель екології Зіненко А.О. оголосила в школі акцію «Дихай на повну». Суть акції полягає в тому, щоб замість букету квітів для вчителя, подарувати школі  кімнатну квітку. Акція розпочалась вдало! Подаровано більше 20 кімнатних квітів, які прикрасять шкільні коридори.
Для поліпшення мікроклімату нашого шкільного дому вчитель екології Зіненко А.О. оголосила в школі акцію «Дихай на повну». Суть акції полягає в тому, щоб замість букету квітів для вчителя в День знань подарувати школі  кімнатну квітку. Акція розпочалась вдало! Подаровано більше 30 кімнатних квітів, які прикрашають класні кімнати та шкільні коридори.



Немає коментарів:

Дописати коментар