вівторок, 31 жовтня 2017 р.

СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА

        26 травня 2017 року в РКЗО «Межівська середня загальноосвітня школа І-ІІІ  ступенів №2» пройшло урочисте і яскраве свято Останнього дзвоника «Прощавай, школо!».

            З вітальним словом до педагогічного, учнівського та батьківського колективу звернувся голова Межівської районної ради Халимендик Павло Олексійович, який наголосив, що щороку на такому святі школа звітує про досягнення та здобутки, які щороку учні та вчителі школи отримують на різних рівнях олімпіад, конкурсів, виставок, оглядів та змагань. Павло Олексійович урочисто вручив Грамоти Департаменту освіти і науки Дніпропетровської ОДА, Дипломи Межівської районної державної адміністрації та районної ради та сертифікати на грошові премії лауреатам «Гордість і надія Межівщини» у номінації «Учителі, які підготували призерів ІІІ етапу Всеукраїнських олімпіад» учителям трудового навчання Первію О.М., астрономії Десятниченко М.С., інформатики Лошонкову М.О. (у розмірі 1000 гривень), у номінації «Учителі, які підготували призерів конкурсу-захисту наукових робіт Дніпропетровського відділення Малої академії наук України» учителю біології Грицай Л.В. (у розмірі 500 гривень), Грамоту Дніпропетровського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту учителю фізичного виховання Нагорній Т.О. та у номінаціях «Призери ІІІ етапу Всеукраїнських олімпіад» учням 11 класу Климову Івану (1400 гривень), учню 9 класу Іванову Олегу (500 гривень), 10 класу Пивовару Сергію (200 гривень), Ткаченку Едуард (200 гривень), Баші Вікторії (200 гривень), у номінації «Призер конкурсу-захисту наукових робіт Дніпропетровського відділення Малої академії наук» учениці 10 класу Бойко Ользі (300 гривень). Також були нагороджені Дипломами Відділу освіти Межівської ОДА учні – переможці ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад та спортивних змагань з футболу і волейболу.

            Секретар Межівської селищної ради Максімкіна Любов Володимирівна привітала випускників школи і вручила їм пам’ятні подарунки.
            Директор школи Іванисенко В.Г у вітальному слові привітала всіх із закінченням навчального року, побажала міцного здоров’я і творчих успіхів у нелегкій роботі – вихованні підростаючого покоління – майбутнього нашої держави.  Вона вручила Похвальні листи за високі досягнення у навчанні та грамоти за перемогу у конкурсах обласних та Всеукраїнських, інтелектуальних предметних конкурсах, оглядах художньої самодіяльності.
            На святі звучали привітання першокласників, вчителя початкових класів Скочко Л.В. та батьків Тітуха Романа і Дорошенко Дар’ї.


            В кінці свята учні школи хором виконали пісню «Ми за волю, ми за мир!!!».

Немає коментарів:

Дописати коментар