вівторок, 31 жовтня 2017 р.

Очікувані результати роботи над науково-методичною проблемою «Впровадження засобів соціалізації в процес формування особистості в громадянському суспільстві» 2017-2018 н.р.:

1. Оволодіння та   використання інноваційних  технологій  в навчально – виховному процесі педагогічними працівниками, учнями та дирекцією школи.
2. Системне комп’ютерне тестування для отримання об'єктивної картини рівня засвоєння навчального матеріалу, що вивчається всіма учнями, а також вивільнення часу на  корекцію знань учнів та своєчасне її проведення;
4. Збільшення швидкості сприйняття, розуміння та глибини засвоєння  знань учнями;
5. Викладення досвідів роботи вчителів, авторських програм, методичних розробок вчителів, опорних конспектів та засобів  контролю знань учнів на сайті школи.
6. Підвищення мотивації та пізнавальної діяльності  учнів  з допомогою мультимедійної наочності.
7. Втілення в практику роботи вчителів школи  реальної індивідуалізації та диференціації навчання учнів;
9. Підвищення   якості навчально-виховного процесу шляхом використання та інтеграції різних форм роботи з учнями.
Перспективи розвитку:
·        Удосконалення роботи на сайті    школи  для популяризації досвідів роботи вчителів, авторських програм, методичних розробок вчителів, опорних конспектів та засобів  контролю знань учнів.
·        Системна дистанційна самоосвіта вчителів
·        Створення  консультаційного пункту для надання методичної та педагогічної підтримки для вчителів учнів та батьків.

·        Створення віртуального методичного  кабінету вчителями вищої кваліфікаційної категорії.

Немає коментарів:

Дописати коментар