понеділок, 23 червня 2014 р.

Моніторинг освітнього процесу в рамках експериментальної роботи

21 серпня 2013 року в Дніпропетровському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбулась пленарне засідання на якому я виступала з презентацією на тему  "МОНІТОРИНГ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В РАМКАХ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНОЇ РОБОТИ". 
Наш педагогічний колектив намагається йти в ногу із розвитком освіти і реалізації регіонального цільового проекту «Новій Дніпропетровщині – нові стандарти».  
З 2004 року наша школа працює в режимі обласного експерименту з проблеми: «ПЕДАГОГІКА ЖИТТЄТВОРЧОСТІ, ЯК СТРАТЕГІЧНА ОСНОВА РОЗВИТКУ СУЧАСНОЇ ОСВІТИ» за темою  «Розробка системи розвитку особистості учнів в умовах школи ЖИТТЄТВОРЧОСТІ», а з 2010 року реалізує програму Всеукраїнського експерименту «Художньо-естетична освіта і виховання учнів загальноосвітніх навчальних закладів у процесі впровадження інтегрованих курсів «Мистецтво» та «Художня культура»».
Управління школою на рівні сучасних вимог, прийняття правильних, науково-обгрунтованих рішень потребує  достовірної інформації, яку можна отримати тільки у процесі комплексного спостереження.
Зрозуміти і відстежити роботу освітньої системи школи і привело до створення внутрішньошкільного моніторингу за темою «Моніторинг освітнього процесу в рамках експериментальної роботи», який є складовою науково-методичного проекту школи і допомагає створити інформаційну базу школи.
Ознайомитися з виступом та презентацією ви можете на сторінці звступника директора з НВР на сайті школи
 

Немає коментарів:

Дописати коментар