вівторок, 20 квітня 2021 р.

Декада природничо-математичних дисциплін

       В березні в КЗО «Межівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2» МСР» пройшла декада природничо – математичних дисциплін, під час якої дітям і вчителям довелося докласти чимало інтелектуальних зусиль.

Допитливим учням було цікаво виконувати нестандартні завдання, відповідати на хитромудрі запитання, виконувати забавні вправи. А ті, хто готується до ЗНО для вступу до вищих навчальних закладів, мали змогу перевірити свої знання шкільної програми з математики, фізики, хімії, біології, географії та інформатики. Нові факти про значення в житті людини знань із цих предметів зацікавили не тільки дітей – разом із вчителями школи вони розгадували кросворди, ребуси та головоломки у вільний від уроків час, слухали про дивовижні відкриття законів, знамениті вже розв’язані проблеми точних наук і про ті, над якими великі вчені ламали і ламають голови століттями. Діти занурювалися в глибокі і складні міркування.

Організаторам декади Таран Г.М., Десятниченко М.С., Рубан І.М., Зіненко А.О. та Скорик В.М. було важливо бачити, як діти охоче досягали успіхів.











Немає коментарів:

Дописати коментар