понеділок, 29 грудня 2014 р.

З Новим 2015 роком!!!



В пору цю, коли падає сніг
І морози чимдуж припікають,
Знов на землю спішить Новий рік –
З ним сердечно усіх Вас вітаю
Зичу сонця та світлих надій,
Миру й втіхи на кожному кроці,
Також здійснення планів і мрій
У прийдешньому Новому році!

Районний семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи

26 листопада 2014 року в школі проведено районний семінар по темі "Формування життєвих компетенцій учасників навчально- виховного процесу засобами креативної освітив рамках реалізації обласного експерименту за програмою Школи життєтворчості".
 Мета семінару: відстеження результативності науково - методичного супроводу навчально- виховного процесу та йог  вплив на ріст професійної майстерності педагогів школи.
Форма проведення: методична дискусія.
 Час проведення:  9. 00 – 13.30
На семінарі були розглянуті теоретичні питання:
1.  Презентація напрацювань РКЗО «Межівська СЗШ І-ІІІ ступенів №2» з питання «Розробка системи розвитку особистості учня в умовах Школи життєтворчості» (Іванисенко В.Г.- директор школи, Малинський О.В.-заступник директора з НМР).
2.   Інформативне повідомлення «Загальний моніторинг діяльності навчального закладу в умовах експериментальної роботи та профільної освіти» (Плахотнік О.М.. - заступник директора з НВР).
Практичний блок -  педагогічна студія
1. Тренінг для заступників директорів «Професійна компетентність педагога як одна з умов його успішної діяльності» (Сметана Н.В. – методист відділу освіти,  Бугай Л.М. – керівник постійно діючого семінару заступників директорів з НВР Антоненко О.В.- практичний психолог Веселівської СЗШ).
2. Відкрите засідання круглого столу ради опорного навчального закладу з питання організації роботи з обдарованими дітьми на тему «Запали зірочку дитячої творчості» – педагогічна підтримка програми розвитку дитини та саморозвитку педагога» (Плахотнік О.М. - заступник директора школи з НВР, заступники директора з НВР шкіл спільноти та творчі вчителі).
Публічний захист кейс – стаді шкільних творчих об’єднань
1. Засідання шкільної предметно-циклової комісії  вчителів суспільно-гуманітарного  циклу (Ковалевська О.Л. - голова шкільного ШПЦК).
2. Засідання шкільного наукового товариства «Еврика» (Малинський О.В.-заступник директора з НМР).
3. Заняття шкільного  євроклубу «Альянс» (Даниленко В.О. – керівник шкільного євроклубу).

Матеріали семінару розміщені на моїй сторінці на сайті школи http://mezhovash2.klasna.com/uk/site/zastupnik-direktora-z-nvr.html